tirsdag 10. juni 2014

Oppskrift - Chillimarinert Scampi


Om du liker scampi, vil du sette pris på å kunne dette med marinering. Jeg er personlig en stor fan av scampi og derfor har jeg valgt å legge ut oppskriftene som jeg sitter på. Om du skulle ha noen scampi oppskrifter du ønsker å dele med andre, er det bare å legge inn i kommentar feltet.

I dette innlegget er det marinering av scampi som ligger i fokus. Ved å marinere, vil du oppleve en sterkere og mer fyldig smak enn om du kun benytter deg av å krydre på normalt vis.

Dette vil jeg påstå å si er verdens beste chilimarinerte scampi!





For dette trenger du:

Flaske sursøt chili saus
olivenolje
pose ferdigkokte scampi
1 hvitløk båt, presset eller finkuttet
1 pure løk, finkuttet
salt og pepper


Sursøt chili saus får du kjøpt i noen dagligvare handler, og om du ikke finner noe, har alle asiatiske butikker slikt liggende i hylla.



Om scampien er frossen, lar du den tine i kjøleskapet over natten. Om ikke så er det bare å starte med å helle den passe mengden scampi i en tett pose (etter som hvor mange som skal spise).

Hell i en mindre del olivenolje, sausen, hvitløk, pure løk, salt og pepper. Knyt posen godt og gni inn marinaden godt.

La dette marinere over natten i kjøleskapet for best resultat. Smaken blir helt fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar