tirsdag 3. juni 2014

Hjemmelaget Pizza med Scampi


Det er mange der ute som ikke har spist sjømat pizza før, og da er det viktig å påpeke at du har gått glipp av en stor smaksopplevelse! Den aller beste sjømat pizzaen er uten tvil den med scampi. Skulle du ikke ha noe scampi tilgjengelig, er reker en trøstende erstatning.

Ta deg god tid på kjøkkenet og følg denne oppskriften med marinert scampi som primær topping på den hjemmelagde pizzaen og imponere venner eller familie..





Ingredienser:

Ferdig pizzabunn eller klikk her for oppskrift på Tine's pizzabunn
Ferdig pizzasaus eller klikk her for oppskrift på Tine's pizzasaus
12 marinert scampi, rensket og delt i to
1/4 agurk, kuttet i tynne skiver som så blir delt i to
1 Rødløk, finkuttet
Jarlsberg ost, raspet
100 g ferdigstrimlet skinke
pizza krydder
olivenolje
1/2 lime




Slik gjør du:

1.Rull ut den ferdige pizzabunnen/hjemmelagde og smør utover pizzasausen.

2. Strø utover med skinke rødløk, agurk biter og scampi.

3. Strø utover Jarlsberg og kryddre med pizzakrydder.

4. Like før du legger pizzaen i ovnen, drypper du litt olivenolje over pizzaen.

5. Pizzaen stekes i forvarmet ovn på 200 grader i ca 10-15 min. Avhengig av bunnen.

6. Når pizzaen er ferdig, klemmer du en halv lime over pizzaen like før servering.




Tips: 

1. Majones fungerer meget godt på pizza med scampi.

2. Kutt opp noe sitonmelisse og strø over pizzaen etter at den er ferdig stekt. Det ser pent ut og gir en litt mer spennende smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar