tirsdag 10. juni 2014
Oppskrift - Chillimarinert Scampi
Om du liker scampi, vil du sette pris på å kunne dette med marinering. Jeg er personlig en stor fan av scampi og derfor har jeg valgt å legge ut oppskriftene som jeg sitter på. Om du skulle ha noen scampi oppskrifter du ønsker å dele med andre, er det bare å legge inn i kommentar feltet.
I dette innlegget er det marinering av scampi som ligger i fokus. Ved å marinere, vil du oppleve en sterkere og mer fyldig smak enn om du kun benytter deg av å krydre på normalt vis.
Dette vil jeg påstå å si er verdens beste chilimarinerte scampi!
For dette trenger du:
Flaske sursøt chili saus
olivenolje
pose ferdigkokte scampi
1 hvitløk båt, presset eller finkuttet
1 pure løk, finkuttet
salt og pepper
Sursøt chili saus får du kjøpt i noen dagligvare handler, og om du ikke finner noe, har alle asiatiske butikker slikt liggende i hylla.
Om scampien er frossen, lar du den tine i kjøleskapet over natten. Om ikke så er det bare å starte med å helle den passe mengden scampi i en tett pose (etter som hvor mange som skal spise).
Hell i en mindre del olivenolje, sausen, hvitløk, pure løk, salt og pepper. Knyt posen godt og gni inn marinaden godt.
La dette marinere over natten i kjøleskapet for best resultat. Smaken blir helt fantastisk!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar